Tratat din milă….

Cam aşa…

Tratat din milă sunt. Niciodată nu ţi-a păsat de mine mai mult decât ai avut tu nevoie de ajutor. Mă simt zi de zi folosit de oameni care nu merită. Cineva îmi spunea că viaţa este extrem de simplă. Doar noi o complicăm.

Avea dreptate. Te-am complicat. Rău de tot. Acu’ să văd cum coasem la loc. Că era simplu. Nu înţeleg de ce sunt atât de multe piese. Că părea doar una. Acum sunt zeci, sute, milioane. Nu le mai găsesc locul.

Ionuţ

2 gânduri despre „Tratat din milă….

 1. Ba1atu februarie 2, 2011 la 11:54 pm Reply

  O clipă de dezmădejde. Una de descurajare. Ca multe altele. Nici o grijă. Eu am încredere în multele resurse ce se găsesc în tine, de a continua, de a merge mai departe. Tu eşti de neoprit. Doar că, uneori, mai iei câte o pauză, pentru că te poticneşti.

  Viaţa e complicată. Nu are cum să fie uşoară. Doar dacă o trăieşti la un nivel superficial şi eşti doar un pasager clandestin; chiar şi în viaţa ta. Nu ştiu, eu văd viaţ aîn toată gravitatea ei şi cu „multe piese”, cum spui tu.

  Da, lumea se foloseşte de tine. De ce te simţi rău pentru asta? De ce te gândeşti la asta? Mai bine te-ai gândi la cât de bine te simţi atunci când ajuţi pe cineva, atunci când rezolvi o problemă a altcuiva.

 2. Ionut Soryn februarie 4, 2011 la 1:57 am Reply

  Îţi mulţumesc pentru încredere!
  Îţi dai seama că aş vrea să mai spun ceva dar nu pot să formulez corect? Poate nu am fost bun niciodată la „dat replica”. Cel puţin în faţa ta sunt absolut sigur că nu am fost. Mereu mă faci „NO COMMENT” şi nu prea înţeleg cum faci asta. : ))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: