Adevărul Gol Goluţ

Aici

00445

CLAU

6 gânduri despre „Adevărul Gol Goluţ

 1. Ba1atu aprilie 13, 2010 la 3:01 pm Reply

  O simplă întrebare: tu gândeşti înainte să postezi ceva?
  Adevărul e că dă chiar bine poza asta, atunci când intră cineva pe blog. Dacă mai intră şi pentru prima dată, a doua oară nu îl mai vezi.
  Ca să nu mai zic de faptul că nu ştiu cu ce mă încălzeşte pe mine poza sau articolul în sine. Sau aţi devenit un fel de Cancan şi nu ştiam eu?

 2. clau aprilie 15, 2010 la 8:15 pm Reply

  esti un caz nefericit al celui care nu pricepe o ironie subtila si de calitate. Si poza aceea exact asta ofera. Acum imi pare rau ca nu m-ai prins in perioada cand scriam poezii sau imi desiram gandurile dar asta e..te poti intoarce oricand 😉

 3. clau aprilie 15, 2010 la 8:48 pm Reply

  plus ca nu eu sunt proprietarul de drept…daca te ofenseaza fa o plangere lui Ionut si sterge el . Mie nu-mi pasa de cititorul care nu pricepe ce-am vrut sa arat si imi explica cum o sa pierd toti cititorii de parca as castiga bani din reclame si depind de numarul de vizite.

 4. Ba1atu aprilie 16, 2010 la 11:31 am Reply

  1. o „ironie subtila” nu se afiseaza cu o ditai poza; şi care e ironia de calitate pe care o reprezintă o felaţie?
  2. depinzi de numărul de vizite aşa cum şi în viaţa de zi cu zi depinzi de alţii. Dacă nu vrei să citească nimeni, atunci de ce mai scrii?

 5. clau aprilie 16, 2010 la 7:20 pm Reply

  Bine sa-ti explic: acolo chiar sub felatie vezi „In Gura Presei” . Daca stii cine e Mircea Badea si ce inseamna emisiunea lui de atat timp ti-ai da imediat seama cat de potrivita e poza in context . ” in GURA presei” . Cu si despre ce e presa ? Despre Monici Columbence si alte vedete.
  E doar ceva amuzant la care trebuie sa razi si sa nu cauti nici o explicatie…sau de care sa te feresti daca inca mai ai interdictie sa vizionezi material pornografic.

 6. Ionut Soryn aprilie 16, 2010 la 10:30 pm Reply

  Se încing spiritele! Luaţi o pauză tinerilor! :))
  Nu vreau să intru în GURA certei! :))
  Propun ca discutţia pe marginea subiectului ăsta să se oprească aici!
  Clau, Marian (Ba1atu`) cel puţin eu m-am prins care e părerea fiecăruia despre toate treaba asta.
  Clau trebuie să înveţi că nu orice ţi se pare ţie ironie, umor, glumă, cali9tate trebuie neapărat să placă tuturor. La fel şi Ba1atu … Marian, ceea ce ţie îţi place nu trebuie să placă neapărat altora. Eu pot mâine să scriu un banc la care eu mă piş pe mine la propriu de râs şi tu (sau Clau, sau X sau Y, Z) probabil o să zică „Sec. Ce porcărie!”
  Iar cât despre calitate … Calitatea e ceva relativ (pentru mine calitate e una, pentru tine calitate e alta). Adevărul e că şi eu am avut un mic şoc când am intrat pe blog. Am crezut că am nimerit pe un alt site :)).
  Cât despre numărul cititorilor, Marian, cred că tu greşeşti aici. Dacă tu consideri că depinzi de numărul cititorilor pe blog e problema ta. Noi (şi aici îmi permit să vorbesc şi în numele lui Clau) nu avem nici un interes să ne citească cineva pentru că respectăm nişte aşa numite … limite. Nu pot azi să scriu ceva gândindu-mă că „poate citeşte cineva şi se simte nu ştiu cum2. Îmi pare rău, google şi va trece mai departe.
  Chiar nu câştigăm bani din asta, EU NU SUNT BLOGGER. Clau nu este nici cât mine un blogger, deci „faima” nu ni se măsoară în numprul de vizite de pe blog, nici conturile în bancp … nimic.

  @ba1atu:”2. depinzi de numărul de vizite aşa cum şi în viaţa de zi cu zi depinzi de alţii. Dacă nu vrei să citească nimeni, atunci de ce mai scrii?” Stiu că e o întrebare adresată direct lui Clau, dar vreau să îţi zic eu de ce scriu (să mă rog … de ce am scris). Am făcut-o pentru mine.
  Nu pentru cititor, nu pentru X sau Y … Nu ma interesat că unei anume persoane nu îi place. Dacă cineva mă citeşte şi mă felicită … mă bucur, logic, dacă cineva NU mă citeşte … asta este. Sunt mulţi care merită citiţi. Dar nu am făcut o obsesie pentru traficul pe blog. Şi crede-mă că dacă aş fi vrut … aş fi putut să fac din blogul ăstă unul de trafic mare. Am „puterea” de a promova acest blog în offline asemeni unui produs de marketing. Am publicitate în spate, oameni care au lucrat in design mult timp, aparate necesară să fac propagandă publicitară asemeni unei campanii electorale …
  Dacă făceam asta … presupunea să renunţ la libertate, să mă supun unor reguli, să NU scriu animite cuvinte, să am un anume limbaj, să fiu mereu aşa cum …vor alţii.
  Acum pot să public un articol psihologic, maine să spun ceva de religie şi de aici să trec abrupt (sau să facă Clau un şoc din ăsta cu poza lu Columbeanca) …
  Mă rog … Clau spunea în ultimul comentariu că e „amuzament”. Mie nu mi se pare un amuzament, dar probabil că lui şi altor oameni li se pare. poţi interzice asta? Nu. Şi nici nu trebuie!
  Cred că despre poza asta idioată s-a vorbit destul! Punct şi pace!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: