Fundaţia „Cristian Şerban”

Diabetici de pretutindeni, UNIŢI-VĂ!!!

12/02/2010

Doar aşa arătăm că suntem oameni şi că avem sentimente ajutând pe cei care ajută şi pe cei care au nevoie.

Toţi sau majoritatea, cei care am trecut pragul Fundaţiei Cristian Şerban din Buzias suntem recunoscători pentru ceea ce au făcut cei de acolo pentru noi, pentru ce înseamnă în prezent acel loc pentru noi, cred că a venit timpul să răsplătim doctorii, asistentele, doamnele de servici, îngrijitoarele, şi pe tot staful din clinica în frunte cu  domnul şi doamna profesor Şerban, încercând să îi ajutăm, prin direcţionarea a 2 % din impozitul anual datorat pe venit, nu e mult dar e un început. Trebuie doar completat un simplu formular:  declaratia 230.

Toate datele necesare pentru acest lucru le găsiti aici: Fundaţia Cristian Şerban

Pentru că această Fundaţie nu se ocupă doar de diabetici, ci şi de hemofilie şi de distrofie musculară, şi multe alte probleme şi afecţiuni. Cred că toţi oameni ar putea contribui pentru binele celor cu probleme.

Petrila Florin Bogdan

Bogdan este omul diagnosticat de tânăr cu diabet. Unul dintre acei mulţi oameni. O boală care, întreţinută, nu îţi distruge viaţa, dar care, fără o îngrijire atentă, te poate omorî. Pentru întreţinerea oricărei boli spitalele şi fundaţiile fac tot posibilul să îi sprijine pe pacienţi şi să le ofere îngrijiri medicale pentru ca ei să ducă o viaţă cât se poate de normală. Fundaţia Cristian Şerban este una din fundaţiile din România care încă mai face ceva, medici deidcaţi oamenilor care le trec pragul, specialişti. Mulţi oameni le sunt recunoascători celor de acolo. Tocmai de aceea 2% din impozitul pe care ORICUM îl plăteşti statului redirecţionat către această fundaţie poate să ajute medicii şi cercetările pe care fundaţia le are în derulare. PAGINA OFICIALĂ: CENTRUL MEDICAL CLINIC DE EVALUARE ŞI RECUPERARE PENTRU COPII ŞI ADOLESCENŢI „CRISTIAN ŞERBAN” – BUZIAŞ – ROMÂNIA. FUNDAŢIA „CRISTIAN ŞERBAN” PENTRU AJUTORAREA COPIILOR BOLNAVI.

Trebuie precizat că tu nu pierzi nimic prin această direcţionare. Tu oricum plăteşti statului impozit pe venit (impozitul pe salar). De ce să dai statului totul? Dă şi unei fundaţii o bucăţică. 🙂 Ţine minte: Oricând poţi fi şi tu în locul acelor oameni care apelează la ei. DECIZIA ESTE DOAR A TA!

by Ionuţ Soryn

Tag-uri:, , , , ,

3 gânduri despre „Fundaţia „Cristian Şerban”

  1. Ba1atu aprilie 4, 2010 la 7:52 am Reply

    Mă abţin de la comentarii… ştii părerea mea despre, să zicem, genul ăsta de chestii…

  2. Ionut Soryn aprilie 4, 2010 la 1:50 pm Reply

    oo da!

  3. marian iunie 21, 2010 la 3:47 pm Reply

    buna am si eu distrofie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: