Duc lipsa….

Inainte de toate vreau sa-mi cer scuze tuturor cititorilor blogului pentru ca nu am ma scris nimic dar viata mea a fost prea monotona pentru a va plictisi pe voi cu prostioarele de zi cu zi. OK am rezolvat si cu asta.
Acum sa revin la subiectul acestui post.
Da…. duc lipsa, duc lipsa de un prieten adevarat, acel cel mai bun prieten cu care pot sa vorbesc absolut orice si sa stiu ca va pastra secretul, acel prieten care este mereu langa mine si ma sprijina la greu, acel prieten care asculta toate aberatiile mele si nu ma judeca.
Fara suparare Ionut, desi te incadrezi in cele spuse mai sus, totusi inca nu ne-am vazut fata in fata, cine stie poate pe viitor :P.
Poate ca acel prieten este acolo undeva si asteapta sa fie descoperit, poate ca este chiar langa mine dar nu-l vad. Poate ca este cineva… dar inca am indoieli si critici la adresa lui, numai ca nu i-am spus niciodata deoarece mi-e frica sa nu-l pierd si pe el.
Acum stau si scriu aceste randuri inecat in melancolie, intrebandu-ma ce voi face mai departe si cu versurile lui Teasta inundandu-mi urechile.

Lucky13

Tag-uri:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: