„Eu, tu şi restul lumii”

Cred că sunt minus 25 de grade Celsius afară. E foarte frig. Îmi place la lucru dar drumul până acolo… Ieri am îngheţat până la complex. mda. A început sesiunea de Examinare la facultate. Da. Ştiai! Mi-e frică, nu ştiu de fapt ce vreau. Când am început anul acesta am zic „vreau să îmi iau toate examenele şi toata restanţele, şi vreau să intru în anul 4 fără nici o restanţă şi dacă se poate cu note mari, sau chiar bursier”. Ce glumă bună, nu? Păi … sunt restanţier. Şi nici vorbă de bursă, ba chiar îmi dau seama că nici vorbă de a intra în anul 4 „curat”. De fapt nici nu mai ştiu dacă îmi mai doresc asta. Oricum, în capul meu e un amestec de idei şi gânduri, sunt confuz, nehotărât. Niciodată nu ştiu, nu am ştiut ce vreau de la viaţă sau ce aşteptări am de la mine. Eu ştiu doar un lucru. POT! EU POT! Ce anume? Habar n-am dar EU POT!

Ştiu că nu sunt un oarecare de pe stradă. Chiar dacă mulţi încearcă să mă decrediteze. Eu ştiu că sunt mai bun ca mulţi. Şi asta pentru că am demonstrat-o. Pot fi un „cel mai bun prieten”, loial, mereu dispus să te ajute, pot fi un bun ascultăror, disponibil întotdeauna, pot fi o companie plăcută, nu plictisesc, sunt vesel, bine dispus, sociabil … (uneori prea sociabil). Deci nu sunt oricine. Poate crezi că e laudă. Ei bine, nu este laudă dar dacă aşa vrei să crezi, crede! Nu este laudă, doar că m-am săturat să fiu IMPORTANT şi mulţi să nu observe. Pentru mine (Sorin) eu sunt chiar foarte important, pentru familia mea sujnt important, pentru fraţii mei de sânge sunt important, pentru fraţii mei de suflet sunt important. Pentru DUMNEZEU, care MĂ IUBEŞTE sunt important. Pentru Dumnezeu suntem toţi importanţi, şi atunci nu mai are farmec.

E târziu. Am plecat la lucru. Iar am întârziat. Ce contează …

„Nu contează, mort sau viu”

By Ionuţ

5 gânduri despre „„Eu, tu şi restul lumii”

 1. ruxir ianuarie 26, 2010 la 11:04 am Reply

  Multa bafta!!! Nu conteaza ce spun cei dn jur , totul sta in puterea ta!!! Tututor ne este frica, cel putin eu recunosc k am emotii s(tr)esiunea asta 🙂 Deci sa ne auzim cu bine si sa aud ca ai reusit ce ti-ai propus, anul 4 fara restante!!! Impossible is nothing!!!

 2. Cosmin februarie 1, 2010 la 12:35 am Reply

  Hai că ştiu că eşti în stare să iei o notă de trecere, ca să nu zic o notă mare 🙂
  Bafta!

 3. Ionut Soryn februarie 1, 2010 la 9:12 pm Reply

  Nu stiu ce sa zic ….

 4. Ba1atu aprilie 4, 2010 la 8:31 am Reply

  E doar o sesiune, e doar o şcoală. Thats not the point.
  Stau şi mă gândesc de ce trebuie să demonstrezi că eşti important? De ce trebuie să îţi cauţi o valoare, cui trebuie să demonstreci ceva?
  Suntem oameni şi oameni, nu suntem oameni buni şi oameni mai puţin buni. Fiecare are calităţile lui. Fiecare e bun în felul lui. Faţă de alţii tu te crezi mai bun, dar asta dintr-un anumit motiv, din cauza unei calităţi. Pentru alţii eşti un ciudat, pentru că nu ai „calităţile” şi preocupările lor.
  Deci, importanţa e ceva relativ…

 5. Ionut Soryn aprilie 4, 2010 la 1:39 pm Reply

  Vreau să îmi demonstrez mie! Nu vreau să demonstrez altcuiva nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: