Nu sunt raţional!

ŞOC! Dacă ai crezut vreodată că sunt raţional, acum este momentul să te îngrozeşti. NU SUNT! Nu sunt deloc raţional, nu gândesc ca un om raţional, nu am nimic în cap, sunt doar un amărât care probabil nici nu ştie ce vorbeşte. Sufăr pentru tine, pentru mine, pentru toţi şi nu înţeleg de ce îmi pasă, dar îmi pasă, pentru că nu suport să te văd suferind, şi nu suport să văd cum unii sunt trişti, şi mi-aş da viaţa pentru câţiva dintre oamenii din jurul meu. Din păcate nu ţin la ei pentru că îmi sunt dragi, ci pur şi simplu este un fel de „plată” pentru că ei ţin la mine.

O să te surprindă, dar eu ţin la tine, cititorule, doar pentru că şi tu ţi la mine. Dacă tu mă urăşti, şi eu te urăsc, dacă tu mă iubeşti, te iubesc şi eu, dacă îţi sunt indiferent, şi tu îmi eşti mie. Ştiu că nu trebuie să fie aşa. Eu trebuie să te iubesc pentru ceea ce eşti, nu doar pentru faptul că şi tu mă iubeşti. Dar nu pot. Sunt un om de piatră, nici măcar nu ştiu să împrăştiu sentimente. Eu doar REPET ca un papagal ceea ce faci tu. Şi văd că îţi place, pentru că zâmbeşti.

Ce târziu este, şti de ce scriu la 3 şi 20 de minute (dimineaţa, nu amiaza)? De prost, ha? De fapt, nici eu nu ştiu de ce! Habar nu am şi nici nu îmi pasă. Nu stau să mă gândesc acum de ce. Mă mănâncă mâna să scriu că nu mă simt foarte bine, dar spre mirarea, supărarea, frustrarea unora încă mai trăiesc, şi mă simt din ce în ce mai bine. Fereşte-te de Soso cel ce învie acum. Că e mai rece şi mai dur ca şi până acum. Şi dacă m-a ineresat, ei bine acum îmi este pur şi simplu indiferent.

Sunt un sloi de gheaţă. Şi unul mai special … unul care NU se topeşte!

by Soso

Tag-uri:, , , ,

9 gânduri despre „Nu sunt raţional!

 1. guardian18angel septembrie 27, 2009 la 11:51 am Reply

  Ok, adrenalina ta ma sperie.

  Personal nu-mi sunt deloc straine sentimentele pe care le ai. Si eu tin la majoritatea persoanelor datorita sentimentelor pe care le au acestea despre mine, desi nu asa e bine si mi-as dori sa fie altfel, insa nu stiu cum sa fac asta…

  Si multe din articolele mele au fost scrise cam pe la aceeasi ora la care le-ai scris si tu pe-ale tale… heh.

  Mi se pare putin ca te chinui singur. De ce-ai face asta cand exista altii care sa te ajute la povara ?…

  Treaba ta…

 2. Ionut Soryn septembrie 27, 2009 la 4:24 pm Reply

  Nu mă chiunui. Există alţii care să mă ajute! DAR NU VREAu!
  VREAU SĂ FIU LĂSAT în pace! Eu nu am nevoie de ajutorul nimănui. EU FAC TOTUL AŞA CUM VREAU. NU mă interesează NICI un fel de ajutor!

 3. guardian18angel septembrie 27, 2009 la 10:56 pm Reply

  Ok, fa totul asa cum vrei. Consideri ca in felul asta viata ta e mult mai frumoasa decat daca ai face lucrurile impreuna cu prieteni, respectiv… nu stiu, iubite sau familie ?

  Doar curios…

 4. Ionut Soryn septembrie 27, 2009 la 11:14 pm Reply

  Cred că interpretezi greşit!
  Eu nu sunt singur, am o familie, am prieteni. Şi dacă ai avut impresia că sunt un om care stă singur într-un colţ, care merge la ora 9 la lucru şi pleacă la 17 acasă şi nu are nici un contact cu ….. nimeni, TE-AI ÎNŞELAT!
  Eu am o familie, o mamă, trei fraţi (doi de sânge şi unul prieten drag, actualmente frate) şi o soră, un cumnat… şi de la ei un îngeraş acolo sus!
  NU sunt singur. din contră sunt prea „solicitat” şi asta vreau să schimb.
  Mi-a foat de ajuns cât am fost înconjurat de oameni, de prieteni, de familie, acum VREAU să fiu singur. Sunt sufocat deoameni care îmi spun că sunt prietenii mei şi vreau să fiu lăsat în pace! o perioadă de timp.
  Deci … analizează înainte să îţi faci o „imagine”. Nu sunt aşa cum crezi tu. Sunt mai sociabil decât n-şpe mi de oameni de vârsta mea!

 5. clau septembrie 27, 2009 la 11:25 pm Reply

  cand vrei , esti mai irational ca mine… cam pleonastic dar…..

 6. Ionut Soryn septembrie 27, 2009 la 11:28 pm Reply

  Când vreau. Bine spus! Vezi (guardian18angel) cine mă cunoaşte pe mine? :))
  Bun, deci ideea este că ai înţeles greşit.
  Clau ştie!

 7. guardian18angel septembrie 28, 2009 la 1:18 am Reply

  Ok, scuze. Nu tre sa fii asa de dur in replici… in mare parte incercam sa te inteleg si, poate, sa te ajut. Heh… te las singur.

 8. Ionut Soryn septembrie 28, 2009 la 10:00 am Reply

  Am înţeles intenţia şi îţi mulţumesc! Dar cu comportamentul ăsta nu mă ajuţi deloc. În plus, pe bune nu am nevoie de ajutor. Sincer nu înţeleg în ce sens să mă ajuţi pentru că eu nu am nevoie de ajutor! 😛 Sau mă rog, poate am dar nu e atât de grav precum vezi tu lucrurile.

 9. clau septembrie 28, 2009 la 1:50 pm Reply

  Toti avem nevoie de ajutor . Eu incerc acum sa dau cuiva sfaturi mult mai bune decat cele primite de mine la aceeasi varsta ….si constat cu uimire ca sunt ignorate si uitate cel mult a doua zi . Probabil pentru ca asa cum l-am auzit pe Emil Constantinescu la Sinteza Zilei , daca n-ai respect de sine e mult prea greu sa te mai respecte cineva, oricate sfaturi bune dai . Greu………

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: