Nu te pot scoate din minte…

Da, aşa e. După mai bine de un an jumate de la despărţire eu încă nu te-am uitat complet şi asta doare. Se zice că prima dragoste nu se uită niciodată dar asta e prea de tot. Mă tot străduiesc să o scot din cap pe cea care mi-a furat minţile şi inima şi încă nu mi le-a înapoiat dar pur şi simplu nu pot şi asta doare.

Chiar înainte de ziua ei de naştere am visat-o şi a doua zi dimineaţa mi-am dat seama că peste 2 zile face şi ea 16 ani. Până acum o mai uitasem dar acum mi-am adus aminte şi iar o să treacă o perioadă de durere şi amintiri reci până să o pot scoate din minte de tot.

Dar asta e, şi viaţa trebuie să meargă înainte… da sigur, uşor de zis greu de făcut. Ah şi pentru cei răutăcioşi, înainte să comentaţi de vârstă, gândiţi-vă că fiecare a iubit la vârsta asta şi probabil nici azi n-a uitat prima iubire.

Tag-uri:, , ,

8 gânduri despre „Nu te pot scoate din minte…

 1. Mihai Olaru septembrie 16, 2009 la 10:33 am Reply

  O sa treaca, ai tot timpul din lume sa iubesti si sa fii iubit din nou.

  Personal dupa fiecare an din viata, analizam cum eram in urma cu un an, si-mi dadeam seama de progresul facut (bine… exprimarea mea era f plastica: „mare dobitoc mai eram” 🙂 )

  Asa ca, fruntea sus si incearca sa te bucuri de activitatile specifice varstei. Esti tanar, un adolescent. Bucura-te de asta. Si inca ceva.. toare relatiile sunt doar niste relatii. NU ele te definesc pe tine ca individ.

  Succes

 2. Andreea septembrie 16, 2009 la 10:40 am Reply

  Nu sunt de acord cu „toate relatiile sunt doar niste relatii. NU ele te definesc pe tine ca individ.”…motivatia: dupa cv timp petrecut cu persoana iubita ajungi s t definesti ca individ prin pers p care o iubesti…prin activitatile comune..prin ceea ce simti fata d ea…prin felul in care iti exprimi sentimentele; asta iti contureaza 90% din personalitate si subliniaza esenta ta ca persoana in societate.

 3. Ionut Soryn septembrie 16, 2009 la 11:46 am Reply

  @Andreea: Cu partea ca „sunt doar nisate relatii nici eu nu sunt deacord” Sunt mai mult decat atat. Este parte din viata noastra!
  Dar cu „Ele nu te definesc ca individ” SUNT TOTAL DEACORD” Nu in semana ca esti mai bun sau mai rau, sau intr-un anume fel sau altul daca esti sau nu esti intr-o relatie!
  Pana la urma caracterul omului si ceea ce esti tu cu adevarat nu sta in acea relatie. Persoana de langa tine iti face viata frumoasa, convietuiesti, iubesti, etc… Dar nu te schimba (sau daca te schimba inseamna ca esti tu prea slab/slaba si nu esti stapan/stapana pe tine.
  @Cristi: Si da Cristi (lucky13), bucura-te de ceea ce esti tu acum, un tanar adolescent in formare. Ai multe lucruri misto de facut cat esti tanar 😀 (ca sa nu iti para rau mai incolo ca puteai sa faci si nu ai facut).
  @Mihai: „Mare dobitoc erai?” :)) Cre ca toti spunem asta! Si chiar daca am realizat foarte multe lucruri tot o sa gasim ceva care nu s-a facut! 🙂 Nu?

 4. clau septembrie 16, 2009 la 8:58 pm Reply

  un an jumate… esti deabea la inceput de uitare 😉
  iti dau un sfat din experienta mea : nu te forta sa o uiti…daca nu simti ce inseamna durerea in dragoste, nu apreciezi niciodata cum trebuie urmatoarea iubire si devine obisnuinta .

 5. clau septembrie 16, 2009 la 9:00 pm Reply

  si apropo vreau sa-i contrazic pe toti care zic ” ai tot timpul din lume „…. nu , asta se cheama ignoranta desavarsita .
  Nu ai tot timpul din lume, ai chiar foarte putin timp asa ca teme-te cum il folosesti. Sufera daca simti nevoia sa suferi si bucurate doar atunci cand nu faci pe altii sa sufere.

 6. lucky13 septembrie 17, 2009 la 8:29 am Reply

  @clau ai dreptate, din fericire pt ceilalti stiu sa-mi ascund sentimentele atunci cand sufar in interior, iar la exterior par vesel.
  @ionut incerc sa ma bucur cat mai mult de cei mai frumosi ani din viata si in mare parte zic eu ca reusesc 😀

 7. Luci octombrie 11, 2009 la 9:55 pm Reply

  Pff.. te inteleg perfect .. 6 luni .. cand au trecut nenorocitele astea de 6 luni? Nu ca as vrea sa te sperii , dar de uitat nu o sa o uiti niciodata .. poate o sa treci peste , dar mereu amintirea .. va ramane in mintea ta 😉

 8. Ionut Soryn octombrie 13, 2009 la 12:07 pm Reply

  Şi în mintea ta la fel, Luci! Şi e corect să fie aşa! E prima dragoste nu? 🙂 Întotdeauna prima iubire „nu se uită”!
  Bine ai venit, Luci! Te mai aşteptăm!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: