Revin melancolic ca întotdeaua

Vă salut dragi cititori ai blogului. Sunt sigur că nu prea mă ştiţi pe mine dar n-am prea apucat să scriu dat fiind faptul că mai mult am fost plecat şi n-am avut acces la internet. Acest lucru nu se v-a mai repeta deoarece de acum voi sta mai mult acasă şi voi avea timp să scriu.

Revenind la titlul articolului, de curând, chiar în această seară am trăit din nou unul din acele sentimente care n-ai vrea să le simţi din nou dar care îţi fac bine oarecum.

Ca de obicei, la ora asta eu stau în faţa calculatorului, ascult muzică şi mă plimb cu un camion prin Europa (într-un joc, evident). Melodiile se schimbă treptat-treptat din ceva ritmic şi vesel în câteva cu ton melancolic şi care te îndeamnă la meditaţie … ascultând melodia Cumicu – Nu mai vreau ft. Blazon mi-am adus aminte de momentul despărţirii de singura fată ce am iubit-o până acum, ciudat dar am simţit în acelaşi timp împăcare, regret dar şi calm.

Poate mulţi ve-ţi zice că este penibil ceea ce scriu eu aici dar până la urmă … orice om are sentimente, indiferent de vârstă.

Tag-uri:, , ,

2 gânduri despre „Revin melancolic ca întotdeaua

  1. Lucian august 18, 2009 la 6:17 pm Reply

    welcome back. si te astept mai des… cat despre partea pe care tu o consideri penibila, eu cred ca orice persoana ajunsa la o oarecare varsta trece prin asta asa ca… 😉

  2. lucky13 august 19, 2009 la 8:23 pm Reply

    ma bucur ca asta e parerea ta. am precizat pt ca intr-un post mai vechi cineva „s-a luat de mine” si am vrut sa fie totul clar 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: