„Gânduri ConeXe”

Astăzi, 25 iulie 2009 este ziua oficială a noului blog lansat împreuna cu LucicX. Pe noul blog „Gânduri ConeXe”  o să regăsiţi câteva din articolele blogului „Să Visăm Împreuna” şi articole marca „LucicX`s Blog”.

Acum să discutăm puţin pe marginea noului blog. Bun! Deci totul a început cu o idee de blog colectiv (ceea ce va şi deveni „Gânduri ConeXe” în curând). Mi sa părut interesantă „provocarea” mai ales că acest blog este într-o oarecare măsură un blog colectiv. Nu vă gândiţi la noul blog ca la un blog cu doi autori. El în viitor va avea mai mulţi autori, şi oricine va dori să scrie … va fi binevenit. Vom aduce în atenţia ta oameni care scriu frumos, care o fac chiar foarte bine dar care iî acest moment nu scriu pe un blog personal. „Gânduri ConeXe”, continuator (să zicem) a ceea ce a fost „Invitat Special” pe blog va fi blogul care va da posibilitatea celor care vor să publice un articol să o facă fără a avea un blog personal!

În acest moment pe „Gânduri ConeXe” se regăsesc 8 articole marca „Să visăm împreuna” si 4 articole marca „LucicX”. Să trecem puţin în revistă aceste lucruri. Cândva … demult, mai precis în 2007 eu, Ionut, te întrebam dacă „Este suferinţa preţul fericirii”. Astăzi revine şi această întrebare, la fel cum transmit din nou „Mesajul pentru tine”. Poate îţi aminteşti că totul stă în puterea ta, totul „Depinde de tine” şi nimic nu trebuie să îţi umbrească fericirea. Cel mai frumos ar fi să iei cu tine „Cele mai frumoase moemnte ale vieţii” oriunde te-ai afla. Ştiai că, deşi trăim în România, asta nu ne ocupă încă tot timpul? Claudiu spunea asta cândva! În viaţa asta eu am şi pierdut, dar aşa cum spuneam „În viaţă trebuie să înveţi şi să pierzi”. Mai e puţin … Oare „De ce e mişto să ai casa ta?” .

Câte întrebări fără răspuns ţi-au trecut prin minte? Lucian se întreba cândva „Cine…?”. Eu am început să îi înţeleg „suferinţa”. CINEVA, mă! În plus, Voltaj este cea mai adevărată trupă din România. Mereu lângă sufletul tău prin ceea ce cântă. „Atât de aproape…” şi totuşi atât de departe nu? „Aproape de tine” doar în amintiri, iubeşti şi … Cineva acolo sus … TE IUBEŞTE! Şi îţi va trimite pe pământ un suflet care să te iubească! 😛

Buuun. Şi ajungem şi la poveşti de viaţă, că aşa e frumos! Avem pentru tine două poveşti, una by Ionut, care nu poate trece peste faptul că este un „Suflet condamnat la viaţă” (partea I) şi o altă poveste în două părţi marca inegalabilului „LucicX”. „Gânduri” (partea I), urmată de „Gânduri II” (partea II) este povestea de viaţă adusă în atenţia ta de Lucian. Mai mult decât o poveste, este parte din viaţă, nu e ficţiune şi va mai avea şi ale părţi. Ce e bun nu se termina doar la 2.

FINALLLL că probabil te-ai plictisit de atâta vorbă! :)) Te invit pe „Gânduri ConeXe” să te exprimi liber. Lasă-ţi imaginaţia să scrie, comentează, comunică, gândeşte! Dă frâu liber gândirii, oricât de ciudată sau diferită ar fi! Suntem lângă tine şi discutăm orice.

Hai baftă, Ionut!

Un gând despre „„Gânduri ConeXe”

  1. lucicx iulie 26, 2009 la 10:14 am Reply

    Hei, hei, hold on! inegalabilul?? Multumesc pentru ca incerci sa ma „promovezi” dar hai sa nu exageram. Fiecare are stilul sau de scris si daca al meu se diferentiaza nu inseamna ca sunt cel mai bun. Oricum, invitatia lansata de tine este valabila si din partea mea. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: