Unde este trupul lui Michael Jackson ?

„Trupul neinsufletit al lui Michael Jackson nu s-a aflat in sicriul adus la Staples Center”. „Megastarul a fost îngropat luni”. „Regele muzicii pop a fost incinerat”. Presa de peste ocean abunda in astfel de zvonuri privind locul de veci al megastarului.

Mister total asupra destinaţiei finale a sicriului lui Michael Jackson

Misterul era deplin marţi în ceea ce priveşte destinaţia finală a sicriului lui Michael Jackson, la peste trei ore de la încheierea ceremoniei publice de omagiere ce i-a fost dedicată.

Sicriul aurit şi acoperit cu flori roşii în care se află trupul neînsufleţit al ‘regelui pop’ a fost transportat de fraţii săi, imediat după încheierea ceremoniei, şi a fost condus către dric, care a părăsit imediat Staples Center, locul unde s-a desfăşurat ceremonia, în centrul Los Angelesului.

Elicopterele posturilor de televiziune au urmărit convoiul funebru, însă au pierdut urma dricului în timp ce limuzinele familiei cântăreţului se îndreptau spre hotelul de lux Beverly Wishire, aflat în inima cartierului Beverly Hills.

Nu există niciun element care să indice faptul că ultima destinaţie a sicriului ar fi fost cimitirul Forest Lawn, aflat pe colinele din Hollywood, unde a avut loc, înaintea omagiului public, serviciul funerar rezervat familiei şi apropiaţilor, notează Agerpres.

Responsabilii cimitirului, renumiţi pentru discreţia lor, au insistat asupra faptului că nu vor face niciodată declaraţii cu privire la serviciile funerare organizate la Forest Lawn. La rândul său, poliţia a refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui subiect.

Site-ul de internet TMZ.com, care a anunţat în premieră decesul lui Michael Jackson, consideră că sicriul lui Michael nu va ajunge la Forest Lawn şi susţine că are motive să creadă că dricul a fost o momeală pentru a-i atrage pe fani şi jurnalişti.

Sursa: ADEVARUL, CEAO.RO, TMZ.COM

Cat despre locul de veci al lui Michael Jackson , acesta ramane un mister. Se stie doar ca cimitirul Forest Lawn a fost un popas in cea de pe urma calatorie a megastarului.

Dovada sta si certificatul de deces al lui Michael Jackson , dat publicitatii de autoritatile din Los Angeles. Potrivit documentului, Forest Lawn este doar locul in care a fost imbalsamat si pastrat trupul lui Michael, pana la ceremonia de adio de marti.

Exista zvonuri ca trupul artistului ar fi fost deja incinerat, iar cenusa ar fi fost imprastiata pe o pajiste de pe mult iubitul sau domeniu de la Neverland.

Intrebarea aduce in actualitate cazul idolului lui Michael Jackson, cantaretul James Brown. Acesta a murit in decembrie 2006, dar a fost inmormantat abia in martie 2007, la 75 de zile de la deces. Totul s-a intamplat din cauza rudelor, care nu au cazut de acord asupra locului unde sa fie ingropat. De altfel, si acum mormantul lui James Brown este un secret bine pazit.

SURSA: STIRILEPROTV.RO

2 gânduri despre „Unde este trupul lui Michael Jackson ?

  1. dani iulie 9, 2009 la 1:44 am Reply

    Responsabilii cimitirului, renumiţi pentru discreţia lor, au insistat asupra faptului că nu vor face niciodată declaraţii cu privire la serviciile funerare organizate la Forest Lawn. La rândul său, poliţia a refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui subiect.

  2. ionel iulie 9, 2009 la 3:52 pm Reply

    Br…. Deja devine macabru… Inmormantare cu super show, cadavru fara creier, uite sicriul-nu e sicriul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: