Campania „Invitat Special”

Am revenit în noul format … o nouă adresă! Am luat decizia de a intra în comunitatea http://www.toateblogurile.ro pentru ca aici eşti ascultat, apreciat şi orice problemă ai se poate rezolva! 🙂 Bine aţi revenit pe noul blog „Să visăm împreună”!

Doresc să mulţumesc comunităţii http://www.toateblogurile.ro pentru tot sprijinul acordat, în special „Cititorului de bloguri” (Victor) care mă „suportă” în ultimul timp aproape zilnic :))! Multumesc, Victor! Ţie şi întregii echipe!

Bun … spuneam de coleg nou?
BUN VENIT, Cristi, „lucky13”!

A luat naştere şi campania „Invitat Special”! În această campanie cei care doresc să scrie pe blogul „Să visăm împreună” ne pot contacta la adresa de mail visamimpreuna@yahoo.com pentru mai multe detalii!

Articolele tale vor fi corectate (în cazul în care nu conţin diacritice) şi vor fi publicate pe blog sub numele tău! Toate articolele îţi aparţin ţie şi sunt protejate de Legea dreptului de autor: Legea nr 8/1996.

Primul „Invitat Special” al campaniei este VICTOR TITIMAŞ din Dej, Judeţul Cluj. Articolul lui „Scopuri şi planuri” a fost publicat ieri pe blogul nostru!

Te aşteptăm şi pe tine să fi un „Invitat Special”! Articolele tale nu trebuie să aibă o temă anume. Poţi dezbate orice temă doreşti! Pentru lămuriri suplimentare ai la dispoziţie ID de Messenger: visamimpreuna sau adresa de mail mai sus menţionată!

By Ionuţ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: