O „foaie de blog” şi „Poveşti despre lume şi viaţă”! – Bloggeri de Alba Iulia

Acum ai putea să spui „Ei, ce faci acum? Gata cu scrisul? Facem doar reclamă?” Ei bine nu! Nu e gata cu scrisul, doar că simt nevoia să îţi prezint pe cineva!

Poveşti despre lume şi viata … asta scrie ea!

„Traim intr-o lume a oamenilor tristi…Ei bine, in lumea asta, eu refuz sa traiesc asa…Ceea ce scriu nu sunt cuvinte…Sunt sentimente, ganduri, trairi…O sa va mai intalniti cu aceste 3 cuvinte, daca o sa aveti rabdare sa cititi…Cred cu tarie ca se poate si altfel…Conteaza doar sa iti gasesti Calea…”

Asta spune ea, Adela, blogger de Alba Iulia şi o spune bine! Şi eu, la fel ca ea refuz să trăiesc într-o lume tristă. Pot fi acuzt uneori că sunt prea „pasiv” la ceea ce se întâmplă uneori. Pentru cei care nu mă cunosc sunt un om căruia nu-i pasă de ce se întâmplă cu cei din jur! Sunt un om care nu dă importanţă suferinţei tale, un om care trăieşte doar pentru el! Însă cei care mă cunosc mă acuză că pun prea mult suflet în orice fac, că sunt prea tolerant cu cei de lângă mine, că sufăr atunci când cel de lângă mine are probleme! Nu ştiu care este adevărul. Poate aparent, sunt încrezut, rău sau chiar indiferent sau poate nu sunt aşa! La urma urmei nu contează! Nu mai contează!

Pe Adela, pot să spun că am cunoscut-o întâmplător. Da, întâmplător pentru că este clientă a magazinului unde lucrez. Mai mult prima dată când a venit în magazin eu aveam o dispoziţie proastă. Şi criticam în gând orice om care intra. Şi bineînţeles că acum te întrebi ce am gândit despre ea! 🙂 Când am văzut-o mi-am zis în gând „Uite, e veselă, e foarte bine dispusă, are o viaţă frumoasă. Nu ştie ea ce înseamnă să ai probleme”. Sincer, m-am gândit că dacă vreodată ar fi avut o problemă, nu ar avea cum să fie asa!

Ulterior mi-am schimbat părerea! Şi eu am fost, şi spun că am fost pentru că tu şti care este situaţia mea, mereu o fire veselă, mereu cu gândul că poţi dărui un zâmbet orice s-ar întâmpla, că atunci când eşti în societate tristeţea trebuie să dispară indiferent că vrei sau nu! Tu mă cunoşti, cititorule, pentru că alături de tine am petrecut mult timp!

După cum spuneam, Adela este o tânără studentă, veselă, spontană, plină de viaţă! O admir pentru felul ei de a fi şi pentru modul în care scrie! E imposibil ca în jurul ei să fi supărat, pentru că emană veselie, linişte! Felicitări Adela! Uite, citeşte-o: „Poveşti despre lume şi viaţă”.

Şi ca să nu las nelămurit titlul articolului, îţi voi spune povestea altui blogger! Un om de radio, un tânăr student, un om care aparent, pare un increzut, un arogant, prin ceea ce scrie! 🙂 Eeee, stai că de fapt nu e deloc aşa! Sau cel puţin aşa l-am observat eu azi! Adrian Boholţan, om de radio, blogger, student! Tot întâmplător l-am cunoscut! De fapt nici nu pot să spun că îl cunosc. Nu am schimbat multe vorbe cu el! „Foaie de Blog”, aici scrie el. Pentru cititorii blogroll-ului meu, Adiran scria pe un blog numit „Casa gândurilor mele”! Să lămuresc, nu e arogant, e doar o aparenţă, şi … şti bine, aparenţele înşeală!

Deci … în încheiere vreau să-i rog pe cei doi bloggeri de Alba Iulia să nu se supere că am vorbit despre ei! Adela, Adrian, dacă cumva am greşit, vreau să ştiu!

by Ionuţ

5 gânduri despre „O „foaie de blog” şi „Poveşti despre lume şi viaţă”! – Bloggeri de Alba Iulia

 1. Adela februarie 9, 2009 la 6:24 pm Reply

  Multumesc pentru cuvintele frumoase! Ehehei, ca sa imi citez un prieten, „nu poti sa cunosti fericirea daca nu ai suferit…nu ai avea termeni de comparatie”…Asa ca, da…in ciuda aparentelor, am avut si eu problemele mele…Dar am avut noroc de oameni faini, care m-au reinvatat sa zambesc…Asa se explica…

 2. Ionut Soryn februarie 9, 2009 la 9:58 pm Reply

  Mda! Bine ca ai avut parte de oameni faini! eu am icnercat sa tin aproape de mine pe oricine! Si am facut rau prin asta 🙂 😛

 3. Liviu martie 2, 2009 la 9:33 am Reply

  Asadar sunt mai multi bloggeri in Alba decat mi-am/ne-am imaginat. Excelent. I-am citit si pe cei pe care i-ai recomandat. Deci vom putea face un blogmeet cat de curand.

 4. Deme martie 7, 2009 la 10:59 pm Reply

  @ Liviu: Şi încă câţi mai sunt! Andrei (kabool-kabool), Rares (nevermind-it), Alex (alexpotor) şi eu, pe blogspot… Jorjh (nu-pe-mine)pe wordpress…mai ştiam, dar nu-mi aduc aminte pe moment 🙂

 5. Ionut Soryn martie 8, 2009 la 9:59 pm Reply

  Clar ca sunt mult mai multi! Eu am dat doar doi pentru ca pe cei doi i-am cunoscut personal!
  Dar sunt mai multi! 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: