E doar impresia mea? :|

Este oare doar impresia mea sau anul acesta a fost un an cu totul ciudat? Chiar dacă pentru unii a fost un an bun, roditor, interesant… am impresia că pentru mine şi pentru mai multă lume anul acesta este un an ciudat! În primul rând că nici nu mi-am dat seama când a trecut! 😐 Cum să treacă un an (multe, multe zile şi multe ore din viaţă) aşa fără să îţi dai seama, nu înţeleg! Poate mă înşel!

Acum, în privinţa mea … ce să zic? A fost un an foarte ciudat, plin de lucruri bizare, şi multe, chiar foarte multe evenimente neplăcute. Au fost şi momente interesante, frumoase, dar acele momente au fost mai mult evenimente neprevăzute! Chiar şi acele momente care trebuiau să fie frumoase, m-au luat prin surprindere şi unele chiar m-au bulversat! Mai mult anul s-a terminat cu o trauma psihică pentru mine: în luna noiembrie urma să îmi pierd nepotul! 😦 Un eveniment foarte neplăcut care m-a luat prin surprindere, la fel de mult cum m-a surprins şi venirea lui pe lume! Evident că sosirea Îngeraşului pe Pământ a fost unul din cele mai frumoase evenimente. Dar a fost cum spuneam, un eveniment care a venit în viteză, la fel ca şi căsătoria sorei mele, la fel ca şi locul de muncă pe care l-am câştigat în vară şi pe care o să îl pierd în Martie, la fel ca şi şcoala care a dispărut brusc din ocupaţia mea zilnică şi la fel ca multe altele!

Pfff… OK! Deci totuşi, am avut doar eu un an mai agitat? Sau chiar aşa a fost acest an! Sincer nu prea aş vrea să mai vină un an ca acesta!

Ionuţ vă salută şi vă doreşte un AN NOU FERICIT!

Fiţi fericiţi!

Reclame

6 gânduri despre „E doar impresia mea? :|

 1. audeo ianuarie 3, 2009 la 2:20 pm Reply

  Nu stiu daca ciudat,dar in mod sigur un an ce a trecut repede.Banuiesc ca totusi sunt 365 de zile si nu pot fi toate fericite.Prea multa fericire strica.Parol!
  Si pentru mine, 2008, a fost un an plin,ciudat si uneori prea scurt.Mi-am schimbat job-ul, am calatorit,am plans,am ras,am glumit,m-am certat, iar la sfarsit,contabilizand – concluzia – Ce minunata este viata!

 2. dy ianuarie 5, 2009 la 2:31 pm Reply

  hmm eu as spune ca a fost un an plin de schimbari pentru mine , intre schimbarea prefixului , diplome, facultati si schimbari in doi nu am avut timp sa constat ca a trecut anul :))
  la multi ani si la mai bine

 3. O Nimeni ianuarie 10, 2009 la 6:17 pm Reply

  A fost un an plin de lucruri bune si rele…a trecut mult prea repede pt mine..probabil pt ca eram cu persoana pe care am iubit-o si pe care inca o iubesc..pacat ca acum nu mai e..eu una am inceput anul foarte prost..dc? nu mai conteaza…vreau nu vreau,trebuie sa merg inainte..Life goes on!

 4. Ionut Soryn ianuarie 11, 2009 la 5:37 pm Reply

  Si vei merge mai departe! Pentru ca viata trebuie traita aa cum este ea! 😐
  Crezi ca mie imi va fi usor? Dar pana la urma ce conteaza? Trebuie sa facem fata! Viata fara intamplari ar fi monotona, plictisitoare, chair daca uneori (sau in cazul unora ) intampalrile sunt mai multe rele! 🙂

 5. O Nimeni ianuarie 13, 2009 la 11:30 am Reply

  Stii cum e? Ar trebui sa ma gandesc ca altii trec prin lucruri mult prea rele..si prea grele..Si tu ai dreptate Ionuts..viata ar fi mult prea simpla..prea monotona fara anumite intamplari.bune sau rele..ce sa-i faci? C’est la vie… PS:Nu stiu daca am scris corect acel „C’est la vie”..nu stiu franceza deloc..poti sa ma impusti..si nici nu-mi place 😀

 6. Ionut ianuarie 13, 2009 la 10:41 pm Reply

  Sincer….habar nu am daca ai scris sau nu corect! NU IMI PLACE nici mie FRANCEZAAA bleaahhhh…
  :))) 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: