Respect!

Mai mult decât respect, e o onoare să te cunosc şi e o onoare să mă aflu în faţa ta. Fără pic de glumă eşti o persoană specială, iar eu mă simt onorat să fiu în faţa ta! Cu bune cu rele a mai trecut un an … şi ieri am făcut ceea ce ar fi trebuit să fac de mult timp! Dar mă bucur că am fost acolo acum … într-o zi pe care tu o consideri o zi obişnuită dar care a fost una din cele mai fericite zile din viaţa unei fiinţe atunci când te-a adus pe lume! Şi specială a rămas şi v-a rămâne mereu atât pentru ea cât şi pentru cei care te cunosc.

Şi specială va fi şi pentru mine. Să fi fericit să ai parte de o viaţa liniştită şi să reuşeşti să realizezi tot ce îţi propui este puţin spus! Eu îţi doresc să găsesc doar liniştea de care ai nevoie, să reuşeşti să retrăieşti doar momentele bune din viaţa ta şi să nu uiţi că oricât de departe sunt cineva aici la Alba Iulia ţine la tine!

Sunt conştient de faptul că de multe ori nu am fost exact aşa cum ai fi vrut şi nu am reuşit de multe ori să înţeleg mesajul tău şi poate de multe ori discuţiile au „deviat” puţin de la subiect doar de frica de a-ţi da un răspuns! Sunt conştient şi de faptul că nu am reuşit să te ajut atât cât mi-aş fi dorit! Şi vrei să îţi spun un secret? Am crezut că sunt capabil să port o discuţie „Face to Face” dar mi-am dat seama că oricât de uşor mi-ar fi mie să comunic verbal îmi este frică să te întreb multe lucruri! Am vrut să te întreb multe dar mi-a fost teamă. Dar cred că am găsit o altă soluţie (asta o să o discută noi doi în privat nu pe blog), o soluţie care este posibil să te ajute. Să te ajute să vezi trecutul aşa cum este el: un trecut, să îţi aminteşti cu drag de clipele frumoase dar să zâmbeşti şi când îţi aminteşti de cele mai puţin plăcute!

Cuvinte sunt prea puţine … Dacă mă cunoşti (şi sunt absolut sigur că mă cunoşti, deşi ne-am întâlnit doar de 2 ori) şti bine ce îţi doresc şi nu cred că mai este nevoie de cuvinte, simte doar gândul meu şi va fi bine! Nu trebuie să mai repet a 100 oară că nu găseşti la tot pasul o sinceritate ca a ta!

LA MULŢI ANI CLAUDIU!
La mulţi ani pentru cei 20 de ani împliniţi ieri!

Te respect, te admir şi îţi jur că va fi bine, indiferent cum va arăta acest bine!

By Ionut

5 gânduri despre „Respect!

 1. clau aprilie 7, 2008 la 10:53 pm Reply

  La Multi Ani si din partea mea 😉

 2. alecs aprilie 8, 2008 la 4:22 pm Reply

  la multi ani si din partea mea!

 3. UnBlogger aprilie 8, 2008 la 10:47 pm Reply

  La multi ani, adica nu prea multi ca ar fi bine ca astia 20 de ani sa stea pe loc:D

 4. Moflea aprilie 9, 2008 la 8:12 am Reply

  LA MULTI ANI si din partea mea !

 5. cezar aprilie 12, 2008 la 4:28 pm Reply

  la multi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: