Doza ta zilnica de critica si umor – SaMoriTu.uv.ro!

SăMoriTu este doza ta zilnică de critică! Este doza de care ai nevoie să îţi dai seama dacă greşeşti sau din contră dacă numai tu ai dreptate! Nu poţi să scapi de criticii noştrii. Ei vor fi peste tot, şi vor pândi fiecare greşeală a ta şi orice prostie spui va fi dur criticată! De ce? Pentru că aşa vrem noi! Nu îţi convine? Fă o cerere şi trimite-o la noi şi o vom analiza undeva în coşul de gunoi!

 

Adevărul este că singurul tău drept aici este dreptul la replică! Adică atâta timp cât nu folosesc cuvinte murdare este OK! Poti să ne faci cum vrei numai să o faci cât se poate de decent! Îţi respectăm părerea dar numai atât! Nu vom pleca capul în faţa nimănui!

 

Fi atent pentru ce ai nevoie de noi! Şi dacă nu îţi convine poţi să părăseşti blogul liniştit nu ne supărăm, rămânem prieteni (deşi mă cam îndoiesc) şi totul va fi bine. Dar cea mai frumoasă parte din povestea asta este că la un moment dat tot o să te întorci aici. Şi şti de ce? … Curiozitatea asta te macină, te omoară, nu te lasă să dormi… Vei auzi doar întrebări de genul “Oare ce mai zic aştia de mine? Ce mai au cu mine? De ce se mai leagă? … Şi asta te va aduce înapoi!

 

Dar să nu crezi că toţi primesc acelaşi tratament …NOOOO ... Stai să vezi cum o să facem diferenţa … Aşteaptă, citeşte şi ai să vezi. Pentru că nu toţi sunt responsabili pentru ceea ce faci şi spui tu!

 

Am deja pe lista neagră a criticii câţiva “ţurchii” (puşti din ăia care altceva, decât să vorbească aiurea, nu fac) … Dar să lăsăm treburile aşa. Să nu începem chiar din primele posturi cu critica! Să nu credeţi că v-am uitat … nuuu nici vorba de aşa ceva! Nu v-am uitat şi o să vă fac vedete măh! Că voi daţi viaţă blogului “SăMoriTu.uv.ro” . Dacă toţi am gândi înainte să vorbim … acum nu aş mai fi fost aici!

 

Scrieţi fraţilor, scrieţi …

 

Pentru ca (dupa cum spune un realizator TV), noi … suntem cu ochii pe voi! by Ionut Soryn

 

http://samoritu.uv.ro

2 gânduri despre „Doza ta zilnica de critica si umor – SaMoriTu.uv.ro!

  1. ra3k februarie 26, 2008 la 3:51 pm Reply

    ok, ma bag si eu 😀

  2. shaq martie 12, 2008 la 5:51 pm Reply

    ai primit leapsa ! 🙂 te astept pe blog-ul meu sa vezi despre ce este vorba. Te astept ! 😉
    http://addictive.haipa.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: