Eşti mai real ca niciodată!

Au trecut multe luni, discuţii pe messenger, blog, susţinere morală, vorbe bune … dar nu te-am întâlnit niciodată! Am ajuns să cred că eşti doar în mintea mea. Erai lângă mine (virtual) în momente grele aşa cum am încercat (şi sper să fi reuşit), dar de fiecare dată erai doar virtual! Şi cred că şi tu te-ai confruntat cu problema asta!

pict0062.JPG

„- Hai la Codlea!”

… aşa mi-ai spus de multe ori. Şi de fiecare dată mi-a fost frică! Dacă acel om care a avut încredere să îmi vorbească, să îmi spune lucruri pe care nu le spui uşor, probleme grele, unele din cele mai grele momente din viaţa lui, nu exista?

Te vădeam ONLINE. Erai acolo, asta era singura mea certitudine dar nu era suficientă! Am ajuns în Braşov, mă crezi sau nu am avut emoţii şi mi-a fost teamă. E ca şi cum ajungi în faţa unei persoane mult superioare ţie (aici mă refer la faptul că acea persoană este mult mai inteligentă, mai „experimentată” dacă pot să spun aşa), ca şi cum ai ajunge în faţa cuiva fără să meriţi aceste privilegiu! Aşa m-am simţit eu! De asta poate am coborât repede şi te-am chemat … Nu am stat prea mult şi am urcat repede în tren. Nu meritam să mă aflu în faţa ta.

pict0021.JPG

Nu ştiu dacă te-a ajutat cu ceva dar pe mine sigur ma ajutat! Eşti real, mai real ca niciodată aşa cum sunt şi eu pentru tine! Eşti Claudiu, acelaşi Clau care a fort mereu alături de mine. Am vorbit, mi-ai spui şi lucruri despre care a spuc ca nu vor fi zise niciodată faţa în faţă şi cred că a fost bine! Au rămas multe lucruri care nu s-au spus, dar totuşi este un început!

Am fosr aşa cum mă cunosc toţi în aparenţă, acel Ionuţ (Soryn) vesel şi mereu binedispus, acel Ionuţ zâmbăreţ şi deschis la discuţii. Cred că ţi-am arătat că în ciuda tuturor problemelor se poate şi altfel!

Tu şti foarte bine situaţia mea … la fel cum şi eu ştiu destul de bine situaţia ta! Am fost dar asta nu m-a împiedecat să nu plec de la Braşov, nu doar cu câteva lacrimi ci plângănd deabinelea. Andrei nu înţelegea de ce … încerca să îmi explice ca vor mai fi momente frumoase … şi eu nu voiam săi explic de ce plâng. Poate că şti sau poate că nu, dar au fost cele mai frumoase momente din ultimi 2 ani! Şi plângeam pentru că durase foarte puţin şi trebuia să mă întorc acasă, locul pe care nu l-am considerat niciodată casa mea, trebuia să revin iar la aceleaşi probleme la aceeaşi rutină de zi cu zi!

pict0063.JPG

P.S: Data viitoare voi veni cu tine pe patinuar şi poate reuşim să mergem şi cu spatele! Pentru că va exista o dată viitoare (am lăsat prea multe lucruri nevăzute şi oricum trebuie să mai ajungem şi pe pârtie), mai mult decât atât cred că acolo am lăsat zâmbetul meu profesional pentru că astăzi la lucru nu am mai fost acelaşi Ionuţ, şi toţi se întrebau ce am!

By Ionuţ

4 gânduri despre „Eşti mai real ca niciodată!

 1. terran ianuarie 29, 2008 la 10:32 pm Reply

  🙂
  nu pot sa zic decat ca acum..
  eu cunosc 2 ionut si tu 2 claudiu 🙂

 2. Ionut Soryn ianuarie 30, 2008 la 9:37 am Reply

  Si sunt sigur ca nu iti pare rau pentru asta!
  Poate sunt prieteni de ai mei care cunosc doar un Ionut… deci nu cunosc un Intreg!

 3. ra3k ianuarie 30, 2008 la 4:22 pm Reply

  pentru prima data face to face 🙂

 4. Ionut Soryn ianuarie 31, 2008 la 6:46 pm Reply

  DAA!
  Pentru prima dată, faţă în faţă!
  Şi sunt foarte mulţumit că sa întâmplat asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: