Printre gânduri …

O viaţă amară şi aiurea … Mă simt prizonier al propriei vieţi. Ai avut vreodată senzaţia că eşti „prins în lanţuri”… că vrei să scapi, să fi într-un anume loc şi totul te trage şi te ţine „legat”? Ei bine nu ştiu cât o să înţelegi dar aşa mă simt acum …

Sunt „legat” împotriva voinţei mele la o viaţă aiurea, la o viaţă în care eu sunt „oaia neagră” şi restul sunt cei buni. Sunt sătul … Mă irită tot, nu mai suport nici să mi se vorbească frumos nici urât, nu mai suport nimic … Care este cauza? Păi tocmai, aş vrea să te întreb pe tine … poate poţi să îmi dai un răspuns …

De ce am impresia că trăiesc aiurea? De ce am senzaţia că timpul trece în defavoarea mea? De ce sunt complexat, dacă pot spune aşa, de faptul că nu am o ţintă sigură? Că mă învârt aiurea şi timpul trece şi iar trece şi eu încă sunt aici şi nu fac ceea ce ar trebui? De ce mi se pare că sunt „atacat” din toate părţile, deşi toţi zic: „Am încredere în tine” Dar întotdeauna urmat de „AJUTĂ-MĂ!” ?

Cred că este timpul pentru o „evadare” din rutina de zi cu zi! Dar cum? Totul mă trage înapoi! Sau sunt eu cel care nu are curajul să „fugă” pur şi simplu? Să fie şi asta o parte din răspuns?

În orice caz, „Ionuţ” ia o pauză … o pauză lungă de tot! Şi dacă v-a reveni … v-a reveni altfel, mai bun, mai LUCID şi gata să te ajute! Dar pentru moment nu mă pot ajuta nici pe mine.

by Ionuţ

Un gând despre „Printre gânduri …

 1. Ba1atu octombrie 14, 2007 la 9:39 pm Reply

  Pauzele nu sunt binevenite. 🙂
  În primul rând felicitări pentru blog. Ai ce spune şi o faci în mod „public”. Dedică în continuare timp.
  Câteva sfaturi totuşi: atenţie la greşelile de „tastat” şi nu ar strica folosirea diacriticelor. La materialele video ai grijă să vii cu ceva nou (e greu, dar mai mult va fi lumea atrasă deun material ce nu a fost vizionat de peste 1.000 ori). Şi e ceva în neregulă cu tema, bara din dreapta şi scris-ul comentariilor. Verifică şi asta.
  În rest, pentru problema ta, nu pot să îţi dau nici un sfat. Dacă te plângi, da, voi citi post-ul, dar nu ar trebui să cuteze nimeni să te sfătuiască. Oricum, rezolvarea e tot la tine, din acelaşi punct de unde a plecat şi problema (aşa că descoperă care e problema de fapt şi vei afla şi rezolvarea) Na, că ţi-am dat şi un sfat.
  Dar, dacă nu ai fi avut problema asta, ai mai fi scris articolul? Aş mai fi citit eu? Aş mai fi lăsat comment?
  Baftă şi spor la scris.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: