Dacă nu cer prea mult

Cu toţii ştim că starea de spirit se transmite involuntar. De cele mai multe ori fără să vrei transmiţi starea ta de spirit celui cu care intrii în contact! Dacă eşti foarte fericit şi vesel automat cel de lângă tine zâmbeşte cu sau fără motiv dar se transmite. Oamenii caută să fie aproape de cei care sunt pozitivi şi veseli. Nu întâmplator se îndepărtează de cei negativişti! Fiind negativist transmiţi starea ta şi celor de lângă tine, asta doar într-o oarecare măsură!

Dar am o nelamurire care mă macină … Este oare posibil, din punct de vedere psihologic sau nu, să transmiţi starea ta de spirit cu voia ta? Adică poţi să faci un „schimb de stări de spirit”? Este o întrebare la care nu prea ştiu ce să zic. Ca să mă fac mai bine înteles, poţi „schimba” starea ta cu cel de lângă tine? Poţi „lua” starea lui şi el pe a ta? Este o întrebare ciudată dar vreau un răspuns.

Spre exemplu: Eşti supărat, te frământă diferite chestii, eu sunt liniştit, vesel şi am acel „ceva” de care ai nevoie … Este posibil să facem un schimb de stări? Foarte ciudat, poate crezi că e aiurea dar multi zic … „Nu se poate.” Şi întreb „De ce nu? Care este acel lucru care te împiedică?” … Şi primesc un răspuns de genul … „Pur şi simplu nu se poate! Ce nu ai înţeles?” …

Păi tocmai asta e, că nu am înţeles. De ce nu? Poate un psiholog v-a zice „Nu se poate” şi v-a şti să îmi explice de ce nu sau poate v-a zice la fel ca ceilalţi … „Pur şi simplu nu se poate pentru că … nu se poate!”

Dar mai sunt atâtea domenii care ar putea să răspundă. Oare un parapsiholog ce poate spune? Nu cunosc astfel de oameni numiţi parapsihologi, dar aş fi foarte interesat de un răspuns.

by Ionuţ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: