Iar şi iar şi iar şi iar … Până când?

Da … revin iar şi iar la aceeaşi problema … învăţământul! Văd acum câteva zile la televizor că începe şcoala … ok perfect, asta ştim toţi dar cum începe? În reportaj se vorbeşte de foarte multe şcoli CARE NU AU PRIMIT (ATENŢIEE!!!) AVIZUL DE FUNCŢIONARE!

Toate bune şi frumoase. Eh, şi ce dacă nu au aviz de funcţionare? Nu începe şcoala? Ei bine nu … uite că totuşi începe … dar acum? Răspunsul vine tot în reportajul de la o televiziune (nu dăm nume să nu facem reclama) … Deci cum ziceam răspunsul vine de la reporterul Pro TV care spune … „Şcoala v-a începe … Aşa cum a început şi în alţi ani …” Cu sau fără aviz de funcţionare!!!

??? ???

Stai puţin mă … cum să înceapă? Săracii elevi? Cum vor învăţa? Având în vedere că în ţara noastră nu mai dă nimeni 2 bani pe chestii din astea „MINORE!!!” cum ar fi învăţământul, şi că nimănui nu-i pasă de elevii care vor învăţa acolo (Că doar domnul ministru v-a sta confortabil pe scaunul de acasă la căldurică când elevii vor îngheţa de frig sau vor suferi cine ştie ce boli din cauza sălilor mizerabile de studiu!).

Ce mai putem zice? … Doar miniştrii noştri au terminat şcoala; la ce bun să mai privim către şcoală? Încă nu îmi vine să cred că nici măcar Ministrul Educaţiei nu vede cum stă treaba! Sau poate că vede şi totuşi e ghidat de alţii care îi coordonează activităţile! Să fie oare asta? Să fie oare un sistem atât de corupt încât orice mişcare să fie coordonată de undeva de mai sus de el?

Şi până la urmă de ce să le pese domle’ de şcolile amărâte din ţară când copiii demnitarilor învaţă la scoli private sau la diferite şcoli care, după părerea mea, au fost renovate doar pentru că ei au avut grijă să se întâmple asta! De ce nu daţi domle bani şcolilor? Să mori tu că nu sunt bani! Eşti sigur? Dute domle şi zi asta lu’ bunica … că nici ea nu te mai crede!

Părere personală şi te rog să o iei ca atare! Dar sunt în proporţie de 98% sigur tu cel care citeşti îmi dai dreptate! Spune tu … ce putem face pentru a stopa acest fenomen?

by Ionuţ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: