Şi totuşi nu e suficient doar să … vorbim!

Răsfoiam aiurea prin arhiva „HaiPa” când am dat de un blog care mi s-a părut interesant! Deşi numele nu spunea nimic„Blogu’ lu’ Victor’!” 😐 am intrat!

Blogul este foarte interesant şi modul în care îşi expune părerea este unica! Mie mi-a plăcut! Citind „în fugă” câteva articole am dat peste unul (deşi a scris mai multe cu aceeaşi temă) despre siunucidere! „Sinuciderea e Cool!” Ce este atât de interesant la acest articol? Modul în care Victor îşi spune punctul de vedere, ironia cu care vorbeşte, o ironie deloc jignitoare, ba chiar un stil care trage un semnal de alarmă!

Pe toţi ar trebui să ne preocupe ceea ce se întâmplă acum în România, cum mulţi tineri se sinucid din diferite motive, zic eu, destul de banale! Pentru că Victor spune totul vă invit să citiţi articolul lui şi să trageţi concluziile! Articolul îl găsiţi pe „Blogu’ Lu’ Victor” la adresa: http://victor.haipa.ro/2007/06/05/sinuciderea-e-cool/ !

Sinuciderea e cool

O nouă modă face ravagii printre tinerii români: sinuciderea. Dacă pe vremea mea era la modă să te întâlneşti cu băieţii la un baschet, să ieşi cu fetele la o prăjitură, la o pizza sau la un film, să îţi strângi toată gaşca seara în faţa blocului la o bere, iar mai apoi să mergeţi împreună în discotecă, acum e la modă să te arunci de la balcon, în faţa trenului sau să te spânzuri.

Este deja celebru cazul elevului de 19 ani care s-a sinucis din… dragoste (să fiu totuşi elegant în exprimare –  despre morţi, numai de bine). Se pare că mediatizarea acestui tragic eveniment a stârnit o isterie naţională în rândul tinerilor. Doar în ultima lună presa a relatat vreo 5 cazuri de sinucideri în rândul tinerilor, ultimul chiar azi, când 2 gemene de 25 de ani au fost găsite spânzurate în parcul Central din Cluj. Nu se ştie ce anume le-a împins să facă acest gest. Cele două tinere erau traducătoare autorizate de limba germană şi engleză. Foştii profesori de facultate îşi amintesc că gemenele erau liniştite şi conştiincioase, dar singuratice. (Sursa). În urmă cu câteva zile auzeam că o fată de 17 ani s-a sinucis deoarece părinţii nu o lăsau să meargă la şcoală.

Concluzia: sinuciderea e cool. Haideţi să ne sinucidem în masă (mă refer la tineri)! Cu toţii avem probleme în viaţă că deh, asta e, aşa e viaţa, mai ales în minunata noastră ţară. Sinuciderea e cea mai simplă şi eficace soluţie. Ai probleme la şcoală? Ai ratat „bac”-ul – „cel ai important examen din viaţa ta”? Te-a părăsit iubitul? Ai invitat-o la film şi ea te-a refuzat? Ai descoperit că ai fost adoptat şi pe mama ta o cheamă Gheorghe? Ai o singură soluţie: sinucide-te!

Sfat: atunci cănd vă sinucideţi, îmbrăcaţi-vă frumos, ca de sărbătoare! Fetelor, să fiţi machiate, rujate şi coafate! Băieţi, să vă faceţi freza, pantofii şi să aveţi o respiraţie plăcut-mirositoare. Nu de alta, dar dacă sunteţi prezentabili şi aveţi şi puţin noroc, priveghiul vostru va fi transmis în direct pe OTV şi în reluare pe DD TV şi se va discuta cel puţin o lună despre voi pe posturile respective şi la B1 TV, iar poza voastră din carnetul de elev va sta mare, pe prima pagină din „Libertatea”, între ţâţele Simonei Sensual. Nu-i va păsa nimănui de imoralitatea acţiunilor respective. Nu-i va păsa nimănui de liniştea voastră sufletească. Tot ce va conta va fi rating-ul. Iar voi veţi fi vedete.   

by VICTOR pe „Blogu’ Lu’ Victor” (http://victor.haipa.ro/)”

BRAVO VICTOR! BINE LUCRAT! FRAŢILOR … NU SINUCIDEREA E SOLUŢIA CHIAR DACĂ PARE SĂ FIE „SCĂPAREA”! CÂND NU EXISTĂ O SOLUŢIE SAU DACĂ EXISTĂ ŞI ESTE PREA „DRASTICĂ” SĂ FIE APLICATĂ, V-A EXISTA ÎNTOTDEAUNA O ALTERNATIVĂ!

by Ionut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: