TELEPATIA … Ceva real sau simplă cooincidenţă?

Întotdeauna m-am întrebat dacă telepatia este ceva real. Oare oamenii ar putea comunica prin telepatie? Există oare o legatură specială între oamni care să-i facă să se înţeleagă altfel decât prin cuvinte sau faţă în faţă?

Am să vă dau câteva exemple:

1. În prima zi de şcoală mi s-a făcut rău pe la ora 9 dimineaţa … când am ajuns acasă am aflat că unui prieten foarte bun (pe care îl consider frăţiorul meu mai mic) i se făcuse rău în aceeaşi dimineaţă aproximativ la aceeaşi oră!

COINCIDENŢĂ?
2. Acelaşi personaj! Când are o problemă mai delicată eu nu sunt în apele mele, am o stare de nelinişte … nu îmi găsesc locul!

COINCIDENŢĂ? MAI MULTE COINCIDENŢE?
3. De exemplu … (asta mi s-a întâmplat de mai multe ori) trimit un mesaj în care zic “hai până la mine” şi la câteva secunde … până nici nu se trimite mesajul primesc mesaj “vezi că vin până la tine!”

ALTĂ COINCIDENŢĂ? ŢINÂND CONT DE FAPTUL CĂ TOTUŞI SE ÎNTÂMPLĂ DE MAI MULTE ORI?

UITE UN ARTICOL PE CARE LAM GASIT CAUTAND O EXPLICATIE! OARE SA AIBA DREPTATE?

“Cel mai adesea telepatia apare spontan, în momente de criză când cineva drag, un prieten sau o rudă apropiată de care suntem legaţi sufleteşte suferă un accident sau se afla într-o situaţie cu un grad de periculozitate sporit. Practic, o persoană „ştie” de la distanţă când cineva drag este în pericol. Asemenea informatii par să parvină sub formă de gânduri, fragmente de vise, viziuni, halucinaţii, imagini mentale sau momente de clarviziune sau, pur si simplu, cuvinte care vin în minte brusc receptorului. Deseori, asemenea informaţii fac ca „receptorul” să îşi schimbe cursul acţiunilor sale, cum ar fi să îşi schimbe programul sau să încerce să intre în contact direct sau prin telefon cu persoana despre care crede că se află în pericol.
Mai mult decât atât, uneori apar chiar evenimente telepatice între oameni şi animalele de companie.”

by Ionut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: