Pe calea cea bună!

În complexul comercial unde lucrez s-a lansat de curâd o expoziţie de arta fotografiei, pictură, sculptură şi desen! Toate lucrările din expoziţie sunt lucrări ale elevilor din Şcoala Populară de Arte şi Meseri Alba Iulia!

Acesta este un lucru bun pentru că o dată cu lansarea expoziţiei imaginea tinerelor talente este şi ea promovată! Ce mi-a atras mai mult atenţia a fost faptul că după lansare, în complex se împart nişte chestionare pe care cei care vizitează galeria sunt invitaţi să îşi dea cu parerea! Asta nu ar fi ceva nou dar interesant este ca aceste sugestii chiar sunt citite!

Crezi sau nu ele chiar sunt citite şi încearcă să se ţine cât de cât cont de ele! Asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun, părerea mea! Sugestia mea ar fi să se facă un concert cu tinerii de la Liceul de Muzica şi Artă Plastică, iar unul din sponsori să ofere câştigatorului sau câştigatorilor ca premiu o promovare, un negativ sau orice premiu care i-ar putea ajuta să înceapă o cariera în muzică!

Tu ce părere ai? Ce crezi că s-ar putea face pentru a-i ajuta pe tinerii talentaţi? Sunt iritat de faptul că sunt atâţia oameni care ar putea face ceva în ţara asta şi nu sunt lăsati să o facă! Plus de asta, sunt atâţia oameni care au posibilitatea să facă ceva pentru tineri şi totuşi nu fac nimic! 😦

Te aştept să îţi spui şi tu părerea! Afirmă-te şi nu îţi fie frică să zici ce gândeşti, că nimeni nu poate să îţi facă nimic! Apropo, Galeriile ULPIA TRAIANA, complexul care găzduieşte expoziţia, te aşteaptă să vizitezi operele elevilor până pe data de 27 mai 2007!

by Ionuţ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: