Aici sunt banii dumneavoastră!

Mult tam tam, acuzaţii de o parte şi de alta, propagandă făcută degeaba … pe scurt bani aruncaţi aiurea! Referendumul de sâmbăta asta aduce în lumina reflectoarelor numai mizerie.

Din punctul de vedere al unui cetăţean simplu al acestei ţări, un biet student, consider că referendumul de sâmbătă chiar nu îşi avea rostul! Nu înţeleg cum pot unii să arunce aiurea banii pentru nimicuri de astea când în ţară lipsesc atâtea! Aceşti bani cheltuiti aiurea se puteau duce (din nou o zic) către învăţământ de exemplu! Oare elevii nu au şi ei dreptul la o educaţie decentă?

Care va fi următorul pas acum că Traian Băsescu este dorit de popor la Cotroceni? Va ţine oare cont de părerea oamenilor? Va încerca să-i ajute aşa cum a promis şi cum de altfel au promis şi alţii? Eu am încredere în el, am încredere că este un preşedinte al ROMÂNILOR şi nu al corupţiei şi minciunii!

Următorul pas în opinia mea este dizolvarea parlamentului pentru că din moment ce au luat decizia de a suspenda preşedintele şi această decizie nu este şi decizia poporului este clar că ei nu îndeplinesc voinţa poporului! Ei trebuie să fie vocea poporului, şi este evident că nu a fost aşa!

by Ionuţ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: