Facultatea de Construcţii de Maşini!

Azi am fost la Cluj Napoca la „Facultatea mamă” a Politehnicii pentru nişte laboratoare şi pentru programarea examenelor! Agitaţie, algomeraţie, într-un singur cuvânt DEZASTRU! Sper doar să nu trebuiască să merg de multe ori pe acolo! Dacă este un oraş pe care să-l urăsc acela este sigur Cluj! E multă mizerie, e urât eeee …

Printre altele fiind departe de casă am hotarat să-mi exercit dreptul constituţional acolo pentru că riscam să nu mai ajung la Alba Iulia până la închiderea secţiilor de votare!

Dar să lăsăm politica pentru că eu vreau să mă „leg” din nou de sistemul de învăţământ! Deja devine o obsesie dar nu este posibil ca una din cele mai renumite Universităţi din ţară cum este Politehnica Cluj Napoca să aibă aşa o Facultate de Construcţii de Maşini! Cu părere de rău anunţ că deşi este a doua oara când ajung la „facultatea mamă” sunt total dezamăgit de ceea ce am găsit acolo! Au întradevăr cea mai performantă aparatură didactică dar condiţiile de studiu şi sălile de curs cam lasă de dorit! Într-un fel e şi normal, fiind vorba de o facultate de construcţii de maşini! Nu mă aşteptam să găsesc lux pentru că eram conştient de faptul că o să fie multă „MECANICĂ” şi multe materiale … dar totuşi mă aşteptam la altceva! În fine, asta este!

by Ionut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: