Provocare?

Comentam un articol al unui prieten bun (Alex). Articolul vorbea de „o zi de şcoală.” Întrebarea mea a fost ce ar face el dacă ar patrona o şcoală sau dacă de el ar depinde ceea ce se întâmplă în învăţământul românesc!

Bineînţeles că Alex nu-şi neglijează commenturile ( 😀 ) şi mi-a răspuns!

Hm..ce aş face?

Ionut m`a provocat la o chestie interesantă…

Auzi … şti la ce mă gândeam? … hmmm ce ai face tu dacă o şcoală ar fi patronată de tine? Să zicem că ai avea şcoala ta privată. Sunt foarte curios cum ai împărţi programul … ce schimbare ai aduce sistemului de învăţământ? Dar serios! Nu în glumă! În glumă şi eu aş putea să scot temele din programa şcolară :)) Nu! Pe BUNE acum 😀

Păi … aş pune 5 ore pe zi pentru fiecare clasă. Aş scoate desenu’, muzica şi astea neinteresante (pentru liceu), aş baga numai profesori tineri care să-i înţeleagă pe elevi … şi nu mai ştiu … mă mai gândesc … 😉 oricum interesantă provocare!

Voiam să-i mulţumesc că mi-a răspuns printr-un ARTICOL şi nu printr-un comment aşa cum ar fi fost normal! Că până la urma nu era aşa importantă opinia mea dar totuşi a ţinut să-mi răspundă! 😛 Mersi mersi

by Ionut

2 gânduri despre „Provocare?

  1. alex mai 18, 2007 la 11:49 am Reply

    🙂 da.. nu m`am mai gandit la ce as face…aa..as pune dulapuri pe holuri ..(ca`n america) … o cantina si o pauza la jumatatea zilei de curs in care elevii sa poata avea timp sa manance..:d ai vazu cum e in filme?:D asa:)

  2. Soso mai 19, 2007 la 7:38 pm Reply

    EXACT! Exact asta era sugestia care trebuie data fostului meu liceu! Desi este un colegiu finantat din fonduri PHARE, plus de asta e in parteneriat cu nu stiu cate scoli din strainatate totusi mai are mult de invatat pana sa devina o scoala MODERNA!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: